Ons team

 

Tandheelkundig Centrum Schinnen werkt met teamleden die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. Wilt u door een vaste behandelaar worden geholpen? Dan kunnen wij dat met u afspreken. Het kan dan zijn dat u niet elke gewenste werkdag terecht kunt.

 

Ons team bestaat uit:

R. Meth – tandarts.   Werkzame dagen: ma / di / wo / do / vr.

Ingeschreven in het vak gerelateerde kwaliteitsregister. Lid van een vak gerelateerde kwaliteitsregister. Gevolgde na- en bijscholing in de afgelopen kalenderjaar 50 uur. Big-registratienummer: 79908495202. Relatie tot de praktijk: (mede)-eigenaar.

 

J. Durlinger – Tandheelkundig adviseur   

Ingeschreven in het vak gerelateerde kwaliteitsregister. Lid van een vak gerelateerde kwaliteitsregister. Gevolgde na- en bijscholing in de afgelopen kalenderjaar 40 uur. Big-registratienummer: 19020756302. Relatie tot de praktijk: Tandheelkundig adviseur.

 

C.A. Berrocal Cepeda – Tandarts. Werkzame dagen: ma/ di / wo / do/ vrij.

Ingeschreven in het vak gerelateerde kwaliteitsregister. Lid van een vak gerelateerde kwaliteitsregister. Gevolgde na- en bijscholing in de afgelopen kalenderjaar 40 uur. Big-registratienummer: 09926966002.

 

S. Emami – Implantoloog.   Werkzame dagen: do.

Ingeschreven in het vak gerelateerde kwaliteitsregister. Lid van een vak gerelateerde kwaliteitsregister. Gevolgde na- en bijscholing in de afgelopen kalenderjaar 40 uur. Big-registratienummer: 69911057102

 

 

Bert – praktijkmanager.

Bertie – administratief-medewerkster.   

Eszter – preventieassistente/ tandartsassistente.

Joyce – preventieassistente/ tandartsassistente.

Katja – preventieassistente/ tandartsassistente.

Lana – preventieassistente/ tandartsassistente.   

Lilian – preventieassistente / tandartsassistente.   

Luna – tandartsassistente in opleiding.

Melitta – preventieassistente / tandartsassistente.    

Nicolle – tandartsassistente.

Simone – preventieassistente/ tandartsassistente.